Kessler Perspektief en Arosa

Kessler Perspektief en Arosa

2 oktober 2024

Kessler Perspektief en Arosa

Afgelopen zaterdag mochten wij gasten van Arosa kunnen verwelkomen voor een bijzondere vaartocht over de Nieuwe Maas. Met een divers gezelschap van vrouwen, mannen en kinderen verzamelden we in de ochtend in de Veerhaven. Bij aankomst aan boord werden ze hartelijk ontvangen met koffie, thee, limonade en heerlijke appeltaart.

Na een korte introductie en het omdoen van zwemvesten, waren er natuurlijk vragen van de jongste passagiers. Namelijk van wat er gebeurt met het toilet aan boord tot of we misschien helemaal naar Engeland zouden varen!

Samen met de gasten hesen we de zeilen en de kinderen kregen zelfs de kans om het schip een stukje te sturen. Het weer was perfect en zorgde voor een prachtige zeildag. Tijdens de lunch genoten we van vers gemaakte soep, broodjes en een heerlijk ijsje als toetje. In de middag vermaakten de kinderen zich met spelletjes in het ruim en vanaf het dek werden er bellen geblazen, tot groot plezier van iedereen.

Aan het einde van de middag meerden we weer aan in de Veerhaven. Het was een dag vol avontuur en plezier, waarbij zowel kinderen als ouders genoten van een onvergetelijke ervaring op het water. We willen iedereen van Kessler Perspektief en Arosa bedanken voor deze mooie dag!